LI Pigmenter

Jeg bruger farverne fra LI Pigmenter, som har 30 års erfaring med udvikling og salg af pigmenter, kun beregnet til permanent makeup. 

Normalt blandes grøn og rød til at skabe en brun nuance. Problemet her er, at den grønne fader hurtigere end den røde, så brynene bliver mere og mere røde over tid. Andre farvekombinationer giver mere og mere grålige bryn over tid.

LI Pigmenter er blandet anderledes. Her er brune nuancer blandet af brune nuancer og brynene fader lysere brune eller kun en anelse rødlige eller grålige, men stadig mest brun.

Farven er altafgørende for et lækkert resultat.  

Når du skal have pigmenterede bryn, er det vigtigt, at den rigtige farve vælges. Det har vi heldigvis et glimrende værktøj til.

Fitzpatricks farveinddeling

For at finde den korrekte farve at pigmentere med til lige præcis din hudfarve, skal du udfylde et spørgeskema om hudens solfølsomhed, din naturlige hårfarve og øjenfarve.  Det er denne HUDTYPE KATEGORI FORMULAR, som ses her ved siden af.

Skemaet skal selvfølgelig udfyldes så ærligt om naturlige farver som overhovedet muligt, da det er fra disse besvarelser, at farverne vælges. 

Ud fra hver besvarelserne gives et eller flere point. Alle point tælles sammen til sidst, og du vil ligge i en af de seks kategorier.  Fra den pågældende kategori, vælges to til tre farver, som du kan vælge imellem.

Skemaet udfyldes hjemme eller i klinikken til konsultationen.

De forskellige persontyper kan ses i billedserien. Denne giver et ret klart billede af, hvad vi kigger efter.