VIGTIGT - LÆS GRUNDIGT!


Betaling ved hver behandling

Hos Permanent Makeup Varde har jeg valgt at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb, du skal igennem. 

På den måde betaler du det højeste beløb ved første behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling, vi opmåler og tegner/designer formen. 

Derefter betaler du for din obligatoriske Touch Up 6-8 uger senere, og de, som har brug for en tredje behandling, betaler så også for den. 

På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk, da du ikke er nødsaget til at betale for det hele på en gang og i stedet kan fordele det ud over de måneder, det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om du har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger. 

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig, og der skal gå minimum 6-8 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet. 

I flere tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hud struktur og sart hud) skal der dog foretages 3 behandlinger før resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger. 

I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risiko. 


Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske ved opkald eller SMS på 27 20 64 90 mandag-fredag mellem klokken 10.00-15.00. 

Alternativt kan du bestille tid til konsultation på  www.NailChaBell.OnlineBooq.dk


Afbudspolitik

Jeg har travlt og der er ventetid på behandlinger. Af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser. Eventuel annullering af tidsbestilling SKAL ske på SMS på 27 20 64 90 SENEST 48 timer før behandlingens start.

Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris. 

Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris. 

Jeg forventer desuden, at du har læst denne info om Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer, risici og forholdsregler, der angår Permanent Makeup. 

Såfremt at du møder op til din behandling med en af følgende nævnte kontraindikationer -uden at have oplyst mig om det ved konsultationen- vil du blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres: 

 • Gammel permanent makeup (lavet i anden klinik) 
 • Medicinsk behandling
 • Solbrændt hud 
 • Medicinsk behandling for akne eller andre betændelsestilstande
 • Graviditet 
 • Amning 


Øvrige betingelser

Du er selv ansvarlig for at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen. 

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger, og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar. 

Det er ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da mit arbejde kræver megen koncentration og er en proces imellem behandler og kunde. 


Konsultationen er obligatorisk

Her får du svar på alle dine spørgsmål. Konsultationen koster 250 kr., men hvis du bestiller en tid til permanent makeup, bliver beløbet fratrukket prisen for din første behandling.


Powder Brows / Fashion Powder Brows (skyggelægning af bryn) 

Brynet kan designes og pigmenteres således at det ligner en blød ”powder effekt” bag dine egne hår, lidt i samme stil, som hvis du lægger en blød pulverskygge med pensel, når du tegner dine bryn op. Det kan også laves en smule mere markant, hvis du ønsker dette. 

Vær opmærksom på, at resultatet ved denne behandling, vil se mere mørk og markant ud lige efter behandlingen, da hele huden bliver pigmenteret. Dette vil aftage, når brynet er helet.  

Første behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling) 1.575 kr.

Anden behandling 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 975 kr. 

Tredje behandling 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 675 kr. 

Alt Permanent Makeup – uden undtagelser – skal derfor, ligesom andre skønhedsbehandlinger, vedligeholdes for at opretholde et pænt resultat. Hvor ofte det skal vedligeholdes afhænger i høj grad af hudtype, helbred, livsstil, medicinindtag, solvaner og lignende. 


Colorboost eller farvemætning

Som udgangspunkt anbefaler jeg, at du holder pigmenteringen ved lige cirka en gang om året.

OBS: Såfremt at formen skal ændres, eller der skal bygges ekstra bredde på brynene, kommer der et tillæg på 500 kr. samt at der påregnes ekstra Touch Up efterfølgende.

Colorboost: (efter 6 måneder til 1 år) 675 kr.

Colorboost: (efter 1 til 2 år)  975 kr.

Colorboost: (efter 2 til 3 år) 1.575 kr.

Et Colorboost efter 3 år eller mere uden jævnlig vedligeholdelse, beregnes som et nyt sæt bryn og prisen vil således være som ved nye bryn.

Jeg gør opmærksom på, at det bedst kan betale sig at vedligeholde brynene med kortere mellemrum, da efterhånden som farven falmer, bliver arbejdet mere omfattende og dermed dyrere.

Jeg noterer altid farve, teknik og nål i din kundejournal, så jeg kan finde frem til præcis den kombination, der er lavet på dig tidligere.

OBS: Har du været hos en anden klinik/behandler i mellemtiden og derved fået en anden farve i brynene og herefter vil tilbage til mig, ska jeg ALTID se dine bryn til vurdering i forhold til. m jeg fortsat kan varetage behandlingerne, eller om jeg er nødsaget til at afvise at behandle. 


Der er visse faktorer som påvirker Permanent Makeup negativt

Her kan nævnes følgende

 • Sol og livsstil: Både den naturlige sol og solarium er ekstremt skadeligt for din permanente makeup og derfor anbefaler jeg også, at du ALTID beskytter brynene med en faktor 50, hvis du opholder dig i solen. Er du soldyrker, skal du således også forvente at vedligeholde sit resultat langt hyppigere, end de som ikke dyrker solen. 
 • Brug af aktive ansigtsprodukter, peelinger og andre kosmetiske behandlinger i ansigtet kan ligeledes påvirke din permanente makeup negativt og forkorte holdbarheden væsentligt. 
 • Helbred /medicinindtag: Alle forandringer i dit helbred og den medicin du indtager kan påvirke dit resultat, da huden afspejler alle ubalancer i kroppen, hvilket således også vil afspejles i din permanente makeup. 
 • I forhold til pigmenteringsteknik  forholder det sig således, at jo mere naturligt et resultat, du har fået, jo kortere holdbarhed. 


Vigtige oplysninger og svar på de oftest stillede spørgsmål!  

Dette er skrevet for at sikre, at du er korrekt informeret om Permanent Makeup. 

 • Se de muligheder, der er ved denne behandlingsform. 
 • Få information om de overvejelser, du bør foretage dig inden en behandling. 
 • Hvilke forholdsregler du skal tage.
 •  Øge forståelsen af de risici, der kan være for dig. 

Jeg anbefaler, at du læser det hele grundigt igennem, inden du beslutter dig for at få udført en behandling, så jeg sikrer mig, at du har sat dig grundigt ind i denne type behandling og ud fra dette, har taget en velovervejet beslutning, om at få udført din behandling hos mig. 

Hos Permanent Makeup Varde er viden, information, tillid samt afstemning af forventninger nemlig afgørende elementer for at sikre, at du får en god oplevelse, og at du ender med et resultat, du bliver tilfreds med. 


Jeg er ved at videreuddanne mig

Hos Permanent Makeup Varde er jeg under videreuddannelse. Allerede i 2014 startede min uddannelse med pigmentering af bryn, øjne og læber. Dengang med mange træninger med Majken Villefrance Vikke og flere andre dygtige mikropigmentister. Jeg har pigmenteret en del bryn og eyelinere, men endnu ingen læber.

Nu er koncentrationen valgt på bryn, da de fleste kunder ønsker denne behandling. Så med videreuddannelsen indenfor ALL ABOUT BROWS bliver alle processer i pigmenteringen af bryn perfektioneret.


Hvad er Permanent Makeup og hvordan udføres det? 

Permanent Makeup er en procedure, hvor vi ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og du skal således være indstillet på, at du jævnligt skal vedligeholde dine bryn, såfremt du ønsker at bevare det optimale resultat. 

Hvor ofte du skal opfriske farven, afhænger af din hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som jeg kan informere dig om. 

Jeg vil forud for behandlingen, tage en grundig samtale med dig. Du skal udfylde og underskrive nogle formularer vedrørende dit helbred, og alt hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende, at du opgiver de fuldstændige korrekte oplysninger' af hensyn til sikkerheden ved din forestående behandling. 


Behandlings procedure

Inden behandlingen begynder, vil du få påført bedøvelsescreme på det område, der skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde i 20-30 min. 

Herefter vil opmåling og optegning finde sted, og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt der er lidt rettelser i forhold til dine ønsker, vil disse blive foretaget, og du vil blive bedt om at godkende igen. 

Behandlingen påbegyndes først, når du har godkendt formen, og vi er enige om, at det er den rette form til dig taget din ansigtsform og knoglestruktur i betragtning. 

Herefter påbegyndes selve pigmenteringen.


Helings procedure

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rødmosset i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. 

Hævelsen fortager i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter. Dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven, samt at der dannes en sårskorpe på området. 

Af disse årsager, kan du heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt, og du er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. 

Farven vil typisk falme cirka 50% .

Efter 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager og farven kan se en smule transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes som regel at huden er helt ny og derfor er en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler og skorpen falder af, hvor huden også har en anden farve (lyserød). 

Ligesom ved almindelige sår, så er det vigtigt at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man "hiver farven med ud" og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv. 

Den komplette heling af huden varer 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder, og først herefter vil den endelige farve være synlig. Det er samtidig også først her, du kan vurdere, hvor du har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet, og hvor der skal fyldes mere farve på. 


Touch Up

Det er af afgørende betydning, at du forstår, at en behandling med Permanent Makeup ALTID er en proces, som kræver minimum 2 behandlinger og det er derfor påkrævet, at du får foretaget en efterfølgende behandling 6 - 8 uger efter den oprindelige behandling.  


Udstyr

Hos Permanent Makeup Varde udføres pigmenteringen ved brug af Nouveau Contour High Definition intelligent maskinen og andet udstyr fra Nouveau Contour. 

Nouveau Contour er et af verdens førende mærker indenfor tekniske innovationer og nyskabelser til permanent makeup. Nouveau Contours maskiner er af den højeste kvalitet. 

Computeren i maskinen kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. 

I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål til hver kunde, og nålemodulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. 

Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling med Nouveau Contour udstyr, altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikkert. 


Hvad kan man opnå med Permanent Makeup? 

Kort sagt – Du kan opnå en smuk indramning af dit ansigt med velformede bryn, smukt indrammede øjne og perfekt formede læber! Mange kvinder ønsker at se “perfekte” ud, hvert øjeblik, af hver dag og med Permanent Makeup kan du opnå en naturlig forskønnelse og samtidig få ændret og korrigeret på det, som fra naturens hånd måske ikke er helt optimalt. 

Almindelig makeup kan oftest ikke opfylde kravet om at se godt ud i alle situationer, da denne hurtigt kan blive udtværet eller blot forsvinde gradvist i løbet af dagen. 

Permanent makeup er derfor en fordel ved mange forskellige scenarier. Eksempelvis ved sport og træning, når du træder op af swimmingpoolen, når du vågner om morgenen, når du går gennem regn- eller stormvejr, og selv når du kniber en tåre under en romantisk film. I alle disse tilfælde kan du være helt sikker på, at din permanent makeup altid bliver på plads og sikrer et fint og markeret udseende 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. 

Der er ingen tvivl om, at du vil spare tid hver morgen, da du ikke nødvendigvis behøver at tegne dine bryn, øjne eller læber op længere. Det er dog vigtigt at være indforstået med, at Permanent makeup ikke erstatter en markant aften makeup, men det kan i en vis grad erstatte en let dag makeup. Formålet med permanent makeup er netop at fuldende dine bryn, øjne eller læber og gøre disse områder velformede, således at du er den bedste udgave af dig selv! 


Hvem kan få Permanent Makeup? 

I princippet er Permanent Makeup egnet til alle, og personer, som kan nikke genkendende til følgende, kan især have meget stor glæde af Permanent Makeup:

 • Manglende eller begrænset hårvækst ved bryn 
 • Asymmetriske bryn og/eller dårlig form på det naturlige bryn 
 • Allergi overfor kosmetik 
 • Usikre hænder 
 • Brugere af briller og/eller kontaktlinser 
 • Alopecia 
 • Før og efter kemobehandling (læge erklæring er påkrævet) 

Der kan selvfølgelig være mange andre årsager til, at du ønsker Permanent Makeup, end det som er remset op ovenfor, dette er blot for at nævne nogle få. 

Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man modtager behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede kandidater til Permanent Makeup. 


Hvem kan IKKE få Permanent Makeup?

Du kan se de mest almindelige kontraindikationer der er tale om, herunder

 • Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom) 
 • Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
 • Ichtiosis (Hudsygdom)
 • Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
 • Tendens til keloid ardannelse
 • Lupus (reumatisk sygdom) 

Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling, og derfor er det vigtigt, at du oplyser din behandler om dit helbred, således at behandleren kan råde og vejlede dig korrekt. 

Se eksempler på forbigående kontraindikationer herunder

 • Gravid og/eller ammende
 • Herpes/forkølelsessår
 • Brug af Roaccutane
 • Brug af Kortokosteroider 
 • Betændelsestilstande i kroppen
 • Feber
 • Hormonforstyrrende præparater
 • Anvendelse af bryn/vippe-serum
 • Pollen allergier 

Udover det oplyste ovenfor, har jeg en meget klar behandlings politik på andre områder også, dette er for at beskytte mig selv, men lige så meget for at beskytte dig, som kunde, og for at undgå eventuelle misforståelser og/eller dårlige oplevelser i behandlingsforløbet. ,


Som udgangspunkt behandler jeg ikke 

 • Kunder, der ikke er korrekt og grundigt informeret omkring, hvad Permanent Makeup er.
 • Kunder, der mangler forståelse for den proces, som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages til overvejelse, inden de vælger at modtage behandling. 
 • Kunder, hvis jeg fornemmer, at du er usikker i forhold til behandlingen. 
 • Kunder, der ikke har tillid til min faglighed, professionalisme samt mine færdigheder/kompetencer indenfor permanent makeup. 
 • Kunder, som har urealistiske forventninger til det resultat, der kan opnås med permanent makeup. 
 • Kunder, der ønsker at få bryn som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper. 
 • Kunder med meget markant og ukorrekt udført Permanent Makeup fra anden klinik. 

Såfremt at man har fået udført behandling et andet sted tidligere, skal der altid foregå en konkret vurdering fra min side, hvor jeg klarlægger, om jeg kan forbedre det resultat, der allerede er lavet. 


Hvordan finder jeg den rette behandler/artist for mig?

Det er yderst vigtigt at understrege at Permanent Makeup er et håndværk og en kunst. Pålideligt udstyr, sublimt håndværk, teknisk kunnen og en grundig uddannelse samt konstant videreuddannelse og udvikling, er en klar forudsætning for at kunne mestre denne behandlingsform. 

En dygtig Permanent Makeup artist er kunstner og samtidig perfektionist til fingerspidserne, nøjagtig ligesom dygtige tatovører er det. Som Permanent makeup artist er det blot nogle andre tegnefærdigheder, der skal mestres, men ikke desto mindre, er det ligeså vigtigt, at denne forudsætning er til stede, for at kunne levere resultater, som du bliver tilfreds med. 

Det siger sig selv, at det er et afgørende faktum at pigmenteringen påføres med en 100% sikker præcision og med en kunstnerisk færdighed som spidskompetence, hos den behandler du vælger. Det er trods alt en behandling, som efterlader et resultat, du skal leve med i flere år frem og det bliver placeret et yderst centralt sted på dig – nemlig i dit ansigt, hvor det er svært at skjule, såfremt at resultatet ikke bliver som forventet. 

Som forbruger bør du altid undersøge markedet grundigt for veluddannede artister, bede om at se et gyldigt diplom på deres færdigheder, og sikre dig at farverne og udstyret, som benyttes, lever op til kravene om sikkerhed og hygiejne. 

Derudover bør du studere billeder, både af nylavede resultater, men også af helede resultater og hvis du kender nogen, der har fået lavet en behandling hos den behandler, du overvejer, så grib chancen, og se hvordan det ser ud på denne person. 

At få anbefalet en behandler af en, der selv er blevet behandlet hos den samme behandler, er også altid en god forudsætning. 

Alt dette vil nemlig til hver en tid klarlægge behandlerens færdigheder, og du vil dermed være i stand til at tage den rette beslutning for dig. 

Vær særdeles opmærksom på at pris og kvalitet, oftest følges ad - også i denne branche! Så sørg for at vælge din behandler ud fra dennes arbejde/håndværk og ikke kun ud fra prisen. Det er meget sjældent at erfarne, professionelle, veluddannede, håndværksmæssigt dygtige artister er villige til at udføre behandlinger uden at få en ordentlig betaling for deres arbejde. Det koster nemlig rigtig mange penge at uddanne sig indenfor dette, samt at investere i professionelt og sikkert udstyr. 

Hos Permanent Makeup Varde er jeg uddannet som Permanent makeup artist over flere år og har videreuddannet mig indenfor bryn. Dette giver mig en stor fordel i forhold til at kunne analysere hudtyper, kontraindikationer og eventuelle tilstande i huden, som kan forårsage problemer i behandlingerne med Permanent makeup. 

Derudover har jeg et trænet øje i at forme bryn og jeg har rigtig stærke kompetencer indenfor optegning, opmåling og morfologi. 


Risici og forholdsregler ved Permanent Makeup 

Som Permanent Makeup artist udføres vores håndværk på et levende lærred – nemlig din hud! 

Der er uden tvivl stor forskel på, at udføre et stykke håndværk på et “dødt hvidt lærred” eller for den sags skyld, på en lukket hud, som man gør med almindelig makeup. 

Når man deponerer sit håndværk under huden og kommer i kontakt med de levende celler, så er der ganske enkelt mange flere faktorer, der har indflydelse på forløbet og behandlingen. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du har forståelse for de risici og faktorer, som gør sig gældende ved Permanent Makeup. 


Der er heldigvis rigtigt meget, 

jeg som professionel behandler har kontrol over

Det som jeg har 100% mulighed for at kontrollere, er min analyse, min opmåling, min optegning, min teknik med nålene, min dybde og mit farvevalg. Alt dette foretages, ud fra min viden og ekspertise.

Jeg analyserer naturligvis hudtypen og eventuelle hudtilstande.

Du udfylder et helbredsskema, som vi gennemgår sammen og ud fra disse oplysninger og analyser, kan jeg have nogle forventninger til, hvorledes huden vil reagere på behandlingen, samt vide om der er risici for komplikationer. 

Jeg sørger desuden for at vælge farver, som passer til dig, så du ikke får misfarvede bryn efter behandlingen. 

Dog er det vigtig at understrege at pigmenter til Permanent makeup falmer over tid, det er de ganske enkelt “lavet” til at gøre, da Permanent Makeup jo ikke skal fungere som en rigtig tatovering og forblive tydelige i huden for altid. Dette betyder, at eksempelvis brynfarver, med tiden, såfremt de ikke friskes op/vedligeholdes, kan blive enten en smule rødlige eller grålige i farven, afhængigt af pigmentet der er brugt samt din egen underliggende hudtone. Dette er altså fuldstændigt normalt og forventeligt og kan hurtigt og simpelt korrigeres ved en opfriskning af farven. 

Hvis du ikke ønsker at have Permanent Makeup længere, så stopper du selvfølgelig denne vedligeholdelse. Så må du affinde dig med at skulle tegne dem op med makeup, så det ikke ses. 

Dette er altså et ufravigeligt faktum, og hvis du ikke er indforstået med dette på forhånd, så fraråder jeg at få lavet Permanent Makeup! 

Som udgangspunkt skal du opfriske dine bryn cirka en gang om året. En opfriskning koster som regel ikke det samme som en ny behandling, da designet allerede er lavet. 

Heldigvis er det sjældent, at der sker komplikationer, men i nogle enkelte tilfælde, oplever man at huden afstøder mere farve end forventet, det vil sige at man i nogle tilfælde skal foretage flere behandlinger end normalt, før resultatet opnås. I dette tilfælde betaler man for de nødvendige ekstra behandlinger. 

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødelse af farve, det vil sige at huden ikke vil lagre farven, og viderebehandling er derfor ikke mulig. 

Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger, der er foretaget og dette må anses som værende en sjælden risiko. 


Bryn – Hvilke muligheder er der? 

Brynene er ansigtets ramme og kan fuldstændig ændre dit ansigtsudtryk! 

Tynde, sparsomme, asymmetriske bryn eller bryn med uregelmæssig hårvækst kan justeres, korrigeres og formes med permanent makeup, så du opnår den bedst mulige form til lige præcis din ansigtsform, din øjenform og din knoglestruktur. 

Eventuelle ar på øjenbrynene kan også dækkes i de fleste tilfælde, og hvis du eksempelvis har epileret dine øjenbryn i årevis, og dermed har mistet din naturlige hårvækst, kan det visuelt genskabes med permanent makeup og dit ansigtsudtryk vil være komplet igen. 

Hos Permanent Makeup Varde er øjenbryn en af de absolut vigtigste behandlinger, fordi jeg ved denne behandling laver en mindre eller større forandring på kunden og hele udtrykket i ansigtet. Derfor sætter jeg også altid meget tid af til den første behandling for at måle ansigtet op og designe formen ud fra de korrekte æstetiske principper og med udgangspunkt i den enkeltes eget bryn. 

Jeg gør desuden rigtig meget ud af, at der skal være en god dialog og tillid imellem mig og kunden. Jeg er fuldt ud bevidst om, at øjenbryn har stor betydning for de fleste kvinder og derfor er det også helt og aldeles afgørende at der er tillid imellem os, og at du stoler på min evne til at udføre mit håndværk. 

Det er vigtigt at være helt indforstået med at bryn altid kræver minimum 2 behandlinger, før at de kan betragtes som værende færdige. Dette skyldes at jeg arbejder så overfladisk i huden, at noget af farven vil afstødes i løbet af hudens månedlige fornyelse af hudceller. 

Ved nogle hudtyper og behandlinger er det ikke ualmindeligt, at der skal 3 behandlinger til, før at det endelige resultat kan ses. 

Hos Permanent Makeup Varde pigmenterer jeg to forskellige Powder Brows, som begge er en skyggelægning af brynet, således at der lægges en skygge i den facon, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. 

Fashion Powder Brows laves meget naturlig med en let pudderagtig ombre effekt. Denne pigmentering er især god, hvis du i forvejen har en del hår, men gerne vil have lidt mere dybde.

Powder Brows er mere markerede og afgrænsede i udformningen, men er stadig pigmenteret som en skygge til brynet. Denne pigmentering er især god til meget få hår og til den fedtede hudtype.


Vigtig information inden din behandling

Når vi har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler, du skal følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen. 

Du skal undgå følgende 3 dage op til behandling:

 • Indtagelse af blodfortyndende medicin 
 • Indtagelse af E-vitamin
 • Fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice, Ztrengz Beauty Oil og lignende) 
 • Indtagelse af stærke krydderier 
 • Indtagelse af stærk antibiotika 

Du skal undgå følgende 24 timer op til behandling: 

 • Alkohol 
 • Smertestillende (med undtagelse af Panodil) 
 • Koffein


Gør det ondt at få udført Permanent Makeup? 

Graden af smerte ved en procedure indenfor permanent makeup, afhænger af flere faktorer. 

Det afhænger blandt andet af kundens individuelle smertetærskel, området hvorpå der behandles, hvilken bedøvelse der benyttes, samt din behandlers tekniske færdigheder. 

Det vil sige at én vil opfatte en procedure i et givent område som værende mindre smertefuldt, hvor en anden vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuldt. 

Størstedelen af specialister indenfor permanent makeup, er enige om at proceduren på øjenbryn er den behandling der vækker mindst ubehag, hvor proceduren ved eyeliner ofte handler om angst grundet behandlingsområdet, mere end det egentligt er smertefuldt. Behandlingsproceduren på læber, er den behandling der umiddelbart vækker mest ubehag. 

Jeg er dog forsynet med bedøvelser som mindsker ubehaget betragteligt. 


Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet, hvad så? 

Når du vælger at modtage denne type af behandling er det afgørende at beslutningen er velovervejet, og at du har sat dig grundigt ind i proceduren, samt undersøgt markedet for at finde den rette behandler for dig. 

En professionel behandler vil have en konsultation med dig inden den aktuelle behandling går i gang. 

Det er vigtigt at du og din specialist er enige om, hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske. 

Permanent makeup er en blivende behandling, som du skal leve med i mange år og af samme årsag vil en professional behandler aldrig pigmentere, før optegningen er godkendt af dig. 

Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det, du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer, du modtager af din specialist. Såfremt at du ombestemmer dig vedrørende den form, du har godkendt, kan din behandler ikke klandres for dette. 


Kan jeg vælge farven selv? 

Nej, permanent makeup og farveteori er meget kompliceret, og man kan ikke vælge farver, på samme måde som man gør med almindelig makeup. 

Der skal tages højde for din egen hudtone, og hvilken behandlingsteknik der skal benyttes. 

Jeg er Nouveau Contour specialister og har modtaget grundig undervisning i farveteori, og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring, hvilke farver der passer dig bedst og jeg vil også udvælge den rigtige farve til dig. 

Der er et stort udvalg af farver til alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve, der er skræddersyet til din hudtone. 


Kan jeg stadig anvende almindelig makeup? 

Absolut. Permanent makeup er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmakeup, det tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra makeup ovenpå, når først din Permanent Makeup er helet. 


Kan jeg komme direkte ind fra gaden til en behandling? 

Før en behandling indenfor permanent makeup vil der altid finde en konsultation sted. Under denne konsultation kan du drøfte dine behov med mig. Du kan udspecificere dine ønsker med hensyn til form og farve og sammen finder vi ud af, hvordan permanent makeup kan være med til at imødekomme dem. Selvfølgelig vil jeg give dig en fornuftig rådgivning i forhold til, hvordan de bedste og smukkeste resultater med permanent makeup kan opnås. 

Så principielt kan man godt komme direkte ind fra gaden til en behandling, hvor denne er slået sammen med en konsultation, men beslutningen om at få udført permanent makeup bør altid være en velovervejet handling og ikke en pludselig indskydelse!


Hvor lang tid tager behandlingen? 

Konsultationen tager cirka 45 minutter, og skal gerne gennemføres en uge før behandlingsdagen. 

På dagen skal der bedøvelse på huden i cirka 20 minutter.

Herefter skal brynene optegnes og godkendes, det kan tage op til en time.

Afhængig af den valgte behandling, tager selve pigmenteringen en til halvanden time. 


Er der nogen særlig efterbehandling? 

For at sikre at din permanente makeup bliver optimal, vil jeg give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din permanente makeup. Desuden udleverer jeg en udførlig After Care vejledning på skrift. 

Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat, så det er vigtigt, at du følger de angivne retningslinjer nøje. 


Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen? 

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage cirka 50% og derfor blive meget blødere. 

På grund af den naturlige cellefornyelse, vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på 4 til 5 uger, når huden er helt fornyet. 

Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger, så det er vigtigt at du ikke antager, at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling. 


Er permanent makeup sikkert? 

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred og at udstyret der benyttes er sikkert. 


For det beløb, jeg bruger på permanent makeup, 

kan jeg købe en masse blyanter og makeup!

Korrekt - men er der også en makeup artist, der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen, når du står op? Følger denne makeup artist dig også på dine ferier for at rette din makeup, når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? 

Permanent makeup medfører en bekvemmelighed du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis. 


Er permanent makeup det samme som en tatovering? 

Princippet er lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle, men det er den eneste lighed. Udstyret, dybden pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes.